Tweede editie


Wat gaat de tijd snel, op naar de tweede editie van de 100 van het Westland.


100 km wandelen in 24 uur.


Zoals je op de flyer kunt zien is er ook een mogelijkheid om mee te lopen. Het kan een uurtje of twee uurtjes of net zolang als dat jij er zin in hebt of aankunt. Voor degene die voor de 100 km gaan is het superfijn als er mensen (gedeeltelijk) meelopen en hun te steunen in deze 24 uur.

 

Elk uur rijden er auto’s vanaf de Touwtrekvereniging op de Koningin Julianaweg 160A te  ’s-Gravenzande. Deze auto’s brengen je naar de plek waar de wandelaars van de 100 zijn en als je uitgelopen bent kun je weer in deze auto’s stappen en word je teruggebracht naar de Touwtrekvereniging.

 

Ook is de wandelapp dit jaar weer actief waarop je kan zien waar de wandelaars zijn. Op deze manier kan je natuurlijk ook aansluiten.

Deze wandelapp wordt geactiveerd, zodra Richard vertrekt op 1 September as om 12:00 uur vanaf de Touwtrekvereniging.

 

Meld je aan en zet je in voor Team Westland. Stuur een mailtje naar info@de100vanhetwestland.nl en vermeld hierin welk tijdsstip je graag aan wilt sluiten. Zo weten wij ongeveer hoeveel mensen er per tijdstip meelopen.

  

Sponsoring

 

Zoals je ook kunt zien, doen wij dit voor Team Westland. Zij zetten zich in voor de strijd tegen kanker.

Dit is natuurlijk vrijblijvend, maar wij zijn altijd blij met een donatie.

Klik hier op de link voor de site van Team Westland waar je een deelnemer kan sponseren.

Als je deze link gebruikt om ons te willen sponsoren, waar wij natuurlijk hartstikke blij mee zijn 😊, dan kom je terecht op de site 'deelnemer sponsoren'. Je kan dan op het pijltje klikken bij 'support deelnemer' en hier komt een lijst met namen tevoorschijn. Als je dan kiest voor Richard en José Prins dan doe je een donatie voor de 100 vanhetWestland.

 

Let op!

Je kan ook als bedrijf doneren, dan ontvang je een factuur van Team Westland.


T-Shirts

Dit jaar zijn de t-shirts van de 100 van het Westland ook weer te bestellen. In de maten S,M,L,XL en XXL. De prijs is € 20,00 per stuk. Geef je bestelling door, naam/welke maat, via het e-mail adres info@de100vanhetwestland.nl. Deze kan je de dag 1 of 2 september dan afhalen bij de TTVdeNoormannen.